sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Pääkalloja ja arvonta

Korunan blogi täyttää nyt marraskuussa jo neljä vuotta. Aloitin blogin kun vanhempi lapseni oli pikkuinen ja olin hänen kanssaan kotona. En oikeastaan olisi edes uskonut, että blogi eläisi näin kauan. Homma lähti liikkeelle innostuksestani helmikoruihin ja sitten kävin ensimmäisen hopeatyökurssini ja tutustuin ketjujen punomiseen. Kun itse mietin tätä aikaa, olen kehittynyt koruntekijänä huimasti ja alkanut löytää oman tyylini. Ja tätä haluan ehdottomasti jatkaa eteenpäin ja oppia paljon uutta. Nyt synttäreiden kunniaksi järjestänkin arvonnan Instagramissa - tästä lisää postauksen lopussa!

Nyt Halloweenin alla tein kahdesta hopealusikan pesästä pääkalloriipukset, herrat Hörkin ja Örkin, kuten viisivuotias tyttöni nämä nimesi.


Kummassakin riipuksessa on materiaalina vanhan hopealusikan pesä, joka on pitoisuudeltaan 813-hopeaa. Röpelöisen pääkallon lusikkapesän skrymppasin ennen sahaamista. Kallot on sahattu käsin. Kiiltävän kallon filssasin ja kiillotin sahaamisen jälkeen ja röpelöisen kallon patinoin vielä tummaksi, jotta skrympattu pinta tulee voimakkaammin esiin.



Korunan Instagram-tilillä käynnistyy siis arvonta Korunan synttäreiden kunniaksi! Ja koska on myös Halloweenin aika ja nämä pääkallokorut valmistuivat juuri sopivasti, arvon toisen näistä riipuksista yhdelle onnekkaalle arvontaan osallistuneelle! Seuraa Korunaa instassa @korunakoru ja kommentoi siellä julkaisuun, kumman kallokorun ottaisit mieluummin, kiiltävän vai tumman. Aikaa osallistua on lokakuun loppuun saakka. Myöhemmin luvassa toisenlainen arvonta myös facebookin puolella!


Hyvää sunnuntai-iltaa ja alkavaa uutta viikkoa!

-Leena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti