keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Kruunuja ja taikasauvoja

Tilda ompelujutut ja kankaat ovat aivan valloittavia! Lupasin ommella tytölle prinsessaleikkeihin kruunun ja taikasauvan aiemmin hankkimistani Tilda-kankaista. Pikkuveli totesi siihen, että kyllä prinssilläkin pitää olla kruunu. Ja niinpä prinssikin sai kruunun tähtikankaasta. Ja toiveet lähtivät vielä vähän suurenemaan - "tarvitaanhan me valtaistuinkin!" Mutta se saa nyt vielä odottaa aikaansa. :)

Tilda, ompelukset

Prinsessakruunun kaava on kirjasta Sisusta Tildan tapaan. Kuninkaan kruunua varten muokkasin kaavaa hiukan. Tukimateriaalina käytin silittämällä kiinnittyvää huopakoviketta. Se oli melko jäykkää, mikä teki kulmien kääntämisen hiukan haastavaksi. Mutta tukihuovan ansiosta kruunu pysyy nyt hyvin muodossaan. Taikasauvan kaavan tein itse. Tähteen käytin levyvanua ja vanua täytteeksi. Prinsessakruunun ja taikasauvan kankaat ovat Tilda-kankaita ja prinssin kruunukangas löytyi omasta tilkkulaatikosta.

Tilda, ompelukset

Tilda

Toinen prinsessakruunu meni toiselle pikkuprinsessalle. Nämä kankaat ovat myös Tilda-kankaita. Vaaleanpunainen, valkoisin pikkukukin koristettu kanttinauha löytyi Eurokankaasta. Kruunun "ruusukkeet" on myös tehty samasta kanttinauhasta.

Tilda, ompelukset

-Leena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti