Tuotteiden tilaaminen

Koruna Studion verkkokauppa on Villeriina.net -sivustolla:

villeriina.net/shop/korunastudio

Verkkokaupan rakentaminen on kesken ja kaikkia tuotteita ei ole vielä lisätty kauppaan. Kauppaan lisätyt tuotteet on tilattavissa verkkokaupan kautta ja linkit verkkokauppaan löytyvät Koruna-puodissa jokaisen tuotteen kohdalta. 

Koruna Studio (Y-tunnus 3185507-9) myy valmistamiaan koruja sekä maalauksia. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tuotteet, joita ei ole vielä lisätty verkkokauppaan, ovat tilattavissa sähköpostilla, yhteydenotot osoitteeseen korunastudio@gmail.com. Myynnissä olevat tuotteet ovat tietoineen esillä Koruna-puoti -osiossa sivun oikeassa laidassa. Tilaustöitä teen mahdollisuuksien mukaan, lähinnä valmistamieni korujen muunnelmia asiakkaan toiveiden pohjalta. Teen myös helminauhojen solmintaa sekä vaijerikorujen korjaustöitä. Jos joku koru herättää kiinnostuksesi tai haluaisit osallistua korusi suunnitteluun, niin otathan yhteyttä sähköpostitse korunastudio@gmail.com tai viestillä Koruna Studion facebook tai instagram -sivun kautta @korunastudio.

Tuotteita voi toistaiseksi tilata vain Suomeen. Tilauksiin lisätään kiinteä postikulu 3,50€, yli 80€:n tilaukset toimitetaan postikuluitta. Sähköpostiyhteydenoton jälkeen lähetämme laskun sähköpostitse, maksuehto 7 vrk. Tilaus postitetaan, kun maksusuoritus on kirjautunut tilille.

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta ellei kyse ole materiaali- tai valmistusvirheestä. Vaihdosta tai palautuksesta on aina ensin sovittava kanssamme (korunastudio@gmail.com). Toimitamme tämän jälkeen sähköpostitse tarkemmat palautusohjeet.

Paketin lunastamatta jättäminen ei ole palautus tai peruutus! Jos pakettia ei noudeta määräaikaan mennessä Postista ja se palautetaan lähettäjälle, perimme 15€:n maksun hyvityksenä aiheutuneista kuluista.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.


Ota yhteyttä: 

korunastudio@gmail.com
facebook & instagram: @korunastudio