maanantai 26. marraskuuta 2018

Tumma kierre -korvakorut

Vaikea uskoa, että joulukuu on jo ihan nurkan takana! Syksy on mennyt yhdessä hujauksessa, tuntuu että mitään ei ole ehtinyt tehdä, vaikka tässä syksyn aikana on oikeasti tapahtunut niin paljon! Meidän uusi talo alkaa olla viittä vaille valmis ja voi jo alkaa miettiä muuttamista. Sitä odotan kyllä jo kovin, ja väliaikainen asunto tuntuu nyt koko ajan vaan ahtaammalta... Ja onhan noita korujakin tullut tehtyä, vaikka ajattelin tämän vuoden olevan hiljaisempi korujen suhteen. Uusi koti mahdollistaa korujenkin tekemisen ihan uudella tavalla. <3

Tappimallisten korvakorujen innostus jatkuu edelleen ja työn alla on muutamia erilaisia pareja. Esittelin aiemmin Oili -ketjun mallilla punotut rannekorut ja tappimalliset korvakorut postauksessa Ihana Oili. Nämä Tumma kierre -korvakorut on tehty hopealangasta samalla idealla punomalla lenkit limittäin, mutta näitä olen muunnellut sen verran, että lenkkejä on yksi enemmän, eli neljä lenkkiä kummassakin korvakorussa. Lenkkien punomisen jälkeen juotin lenkit kiinni toisiinsa sekä tapit paikoilleen. Lopuksi vielä patinoin tummaksi.

hopeakorvakorut, hopeatyöt, hopeakorut

Nämä korvakorut ovat melko pienet, niiden halkaisija on noin 1 cm. Nämä toimisivat kyllä hyvin myös isompina versioina paksummasta hopealangasta tehtynä.

hopeatyöt, hopeakorut, hopeakorvakorut

Ihanaa pian alkavaa joulukuuta sekä joulun odotusta ja valmistelua kaikille! <3

-Leena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti