torstai 24. toukokuuta 2018

Tervetuloa kevät ja kesä!

Kevät on ehdottomasti suosikkivuodenaikani. Kaikki herää valoon ja eloon, koko luonto.Ja joka vuosi kevät tulee yhtä yllättäen. Tänä vuonna kevättä odoteltiin kauan ja yhtäkkiä tuli täysi kesä. Luonnosta löytyy kuitenkin vielä alkukesän vaaleus ja herkkyys, pienet lehdet ja kukkien nuput. Pikkuruiset orvokit nostavat päänsä keskeltä ruohikkoa.


Vaikka kevät houkutteleekin ulos kameran kanssa, on täällä korujakin tehty - ja sitäkin enemmän suunniteltu. Mummi sai tämän lusikan pesästä tehdyn riipuksen äitienpäivänä. Riipuksessa on jotenkin niin sama tunnelma kuin keväisissä kuvissa. Lapset valitsivat koruun helmet muutaman vaihtoehdon joukosta, muuten toteutus jäi vielä äidin tehtäväksi. Nelivuotias on kyllä melkoisen innokas helmilaatikoiden tutkija ja odotankin innolla, saanko hänestä koruilukaverin kun ikää tulee lisää. :) Löin 2 mm kirjainpunsseleilla riipukseen tekstin "rakas mummi". Koveraan pintaan punsseloiminen on haastavaa, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen, ja niin oli lahjan saajakin.

lusikkakoru, hopeariipusTämä postaus on osa Blogisisarten Tervetuloa kevät ja kesä -postaussarjaa. Eilen postausvuorossa oli Korpinkiven tupa ja huomenna vuoron saa Saippuakuplia olohuoneessa. Kaikki kirjoitukset löytyvät blogista Kahden talon väkeä tai hastagilla #tervetuloakevätjakesä. Käyhän tutustumassa!


Aurinkoista kesää kaikille!

-Leena


6 kommenttia: