lauantai 10. maaliskuuta 2018

Talvenvalkoiset riipukset

Onpa ihanaa kun tänä vuonna on ollut etelässäkin kunnon talvi! Talvi, joka on kestänyt kauemmin kuin kaksi päivää kerrallaan. Idästä etelään muuttaneena tuota kunnon talvea kyllä kaipaa. Jos vaan vielä saisi hyytävän merituulen pyyhittyä pois... Mutta aurinko on ollut mitä ihanin! Virkistävä, lämmittävä, energisoiva.

lasihelmet, kristallit, riipuskorut

Näissä talven inspiroimissa riipuksissa on käytetty hopean seurana erilaisia kauniin kirkkaita, mattapintaisia, huurrettuja sekä helmiäispintaisia lasi- ja kristallihelmiä. Samaan tapaan kuin aiemmin esittelemässäni ystävänpäivän korussa Hempeitä pisaroita, hopeiset renkaat on tehty 2 mm hopealangasta ja niiden etupinta on karhennettu himmeäksi.

lasihelmet, kaulakoru, riipuskorulasihelmet, kaulakoru, riipuskoru

Tällä samalla idealla olen aiemmin tehnyt myös vastaavanlaisen riipuksen eri sävyisenä - olen esitellytkin sen postauksessa Hunajaisia sävyjä - jolloin sävyt olivat syksyisen kuulaat. Tämä riipusmalli on mielestäni vaan niin kaunis ja se toimii hyvin monenlaisten asujen kanssa. Riipuksella on mittaa noin 8 cm ja se on säädettävässä nahkanauhassa.

riipuskorut, kaulakorut


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti