maanantai 8. elokuuta 2016

Kesälomalta palailua

Kesäloma, tai minun tilanteessani mieheni kesäloma, meni ihan hirmuisen nopeasti! Ennen lomaa olin ajatellut, että nyt kenties ehtisin tehdä monenlaisia käsitöitä kun kotona on toinenkin käsipari lapsia hoitamassa. Mutta niin se loma vaan hujahti, enkä paljon ehtinyt projekteihini paneutua. Muuten loma oli kyllä onnistunut, aktiivinen ja ihana!

Ompelupuolella ehdin edistää tilkkulaatikoiden tyhjennysprojektia yhden pinnasängyn suojuksen ja lelupussin verran. Tämä vähennys ei kyllä vielä juurikaan näy laatikoihin kertyneiden kankaiden määrässä... Tätä projektia riittääkin vielä vuosiksi eteenpäin! :)

Vanha pinnasänky sai suojuksen Marimekon palakankaista.
Vauvan leluille tuli pussukka samoista Marimekon kankaista
yhdistettynä yksivärisiin kankaisiin. 

Korupuolella saldo oli vieläkin heikompi; valmiiksi tuli vain kaksi kesäistä rannekorua. Nämä ihanan väriset foliolasihelmet olivat odottaneet jo kauan vuoroaan helmilaatikoiden kätköissä, ja pääsevät mielestäni parhaiten oikeuksiinsa yksinkertaisessa korussa. Jonkin verran tulikin nyt loman aikana helmilaatikoita hämmennettyä ja uutta suunniteltua. Ja tietysti vähän uusia helmiä myös tilattua.


Kohti syksyä siis mennään, mikä on oikeastaan ihan mukavaa. Rutiinit helpottavat arkea, ja odotan jo innolla tulevia hopeatyökursseja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti