lauantai 29. tammikuuta 2022

Tammikuun kuulumisia

Vielä ehtii toivottaa hyvää tammikuuta ja alkanutta vuotta ennen kuin tammikuu vaihtuu helmikuuksi! :) Loppuvuosi ja nyt tämä alkuvuosi on mennyt yhdessä hujauksessa, enkä vain ole saanut kirjoitettua yhden yhtä postausta. Sairastelut ja joulukiireet söivät kaiken ajan. Mutta vielähän tässä on vuotta jäljellä!

Nyt alkuvuonna olen innostunut taas pitkästä, pitkästä aikaa maalaamaan vesiväreillä. Alkoholimusteilla maalaaminen on haastavaa, koska en voi maalata meidän pienimmän hereillä ollessa. Nämä sinisävyiset alkoholimustemaalaukset ovatkin viime vuoden puolelta, mutta sopivat hienosti tähän tammikuuhun. Ensimmäinen työ on A4 -kokoinen ja toinen A5. Pienemmän maalauksen lehdet tein Ziller Ink -musteella. On muuten ihana muste alkoholimustetöihin, sillä se kuivuttuaan pysyy hienosti Yupo-paperilla. Monet tussit nimittäin leviävät kuivuttuaankin näillä muovipapereilla.



Jos seurailet Koruna Studiota Instagramin ja Facebookin puolella @korunastudio, niin sinne on tipahdellut uusia koruja ja maalauksia esille tasaiseen tahtiin, ja verkkokauppakin päivittyi etenkin loppuvuodesta koru-uutuuksilla. Käyhän kurkkaamassa Koruna Studion verkkokauppaan!

Hyviä ja lumisia tammikuun viimeisiä päiviä toivotellen,

Leena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti