sunnuntai 22. marraskuuta 2020

Korunan 5-vuotissynttärit ja KORUARVONTA

Koruna-blogini täytti hiljattain jo viisi vuotta! Niistä ajoista on tultu paljon eteenpäin monella tapaa, ja nyt viime aikoina kuvioihin on tullut korujen lisäksi taas muitakin taide- ja käsityömuotoja.  

Blogini rinnalle olen perustanut somekanavat, facebook- ja instagram-tilit. Ne toki ovat nykyisin tärkeämmät kanavat näkyvyyden kannalta kuin itse blogi on, mutta haluan edelleen blogiini tuottaa pidemmät ja hitaammat tekstit nopeasti vaihtuvien somesisältöjen rinnalle. Vaikka postaustahti vaihtelee aina tilanteen mukaan, niin blogi on minulle kuitenkin erittäin tärkeä työportfolio ja päiväkirja. Ja edelleen tavoitteeni on uuden oppiminen ja uniikkien, viimeisteltyjen töiden tekeminen.

Nyt kuitenkin viisivuotissynttäreiden ja lähestyvän joulun kunniaksi on aika käynnistää ARVONTA! Arvonnassa on mukana kolme eriväristä riipuskorua. Mikä näistä Maalaus-koruista on eniten mieleesi tai minkä niistä haluaisit kenties antaa lahjaksi? Jokainen riipus on pieni käsinmaalattu, uniikki taideteos. Riipuksella on kokoa 3,3 cm ja se on 80 cm pituisessa ketjussa. Metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia. Arvonta on käynnissä Korunan Instagramissa ja Facebookissa.  


Arvontaan voit osallistua Instagramissa ja Facebookissa. Käy osallistumassa molemmissa, niin saat tuplattua voittomahdollisuutesi! Arvonta suoritetaan sunnuntaina 29.11.2020, joten osallistua voit lauantaihin 28.11. klo 23.59 saakka. Facebook tai Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

Arvontaan voit osallistua näin:

Facebook: Käy tykkäämässä Korunan Facebook-sivusta @korunakoru, tykkää arvonta-julkaisusta ja kommentoi sen alle suosikkisi arvonnassa mukana olevista riipuskoruista..

Instagram: Ota Korunan Instagram-tili @korunakoru seurantaan, tykkää arvonta-julkaisusta ja kommentoi sen alle suosikkisi arvonnassa mukana olevista riipuskoruista.

Voittaja saa valita näistä vaihtoehdoista itselleen mieluisimman riipuskorun. Voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä.

Onnea arvontaan! <3

-Leena


2 kommenttia:

  1. Voi harmi, kun ei voi blogissa osallistua. En ole facessa enkä instassa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi ja vierailustasi blogissani! Tällä kertaa arvonnat ovat tosiaan vain instassa ja facessa, mutta seuraavan arvonnan koitan suunnitella niin, että bloginkin kautta voi osallistua :)

    VastaaPoista