sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Mustemaalausta ja riipuksia


Innostun vähän liiankin helposti uusista käsityö- ja taidejutuista. Tai kokeilisin kyllä paljon enemmänkin, jos aikaa olisi. :) Tällä kertaa vuorossa oli alkoholimusteilla maalaaminen. Tilasin kokeeksi muutaman erivärisen musteen ja paperia, että pääsen tekniikkaa kokeilemaan. Olen ehtinyt tehdä vasta muutamia kokeiluja, mutta tekniikka kyllä koukuttaa. Niillä saa aikaan mielenkiintoisia värejä ja pintoja, erilaisia tunnelmia. Olen ihastunut tekniikan moninaisiin mahdollisuuksiin ja yllätyksellisyyteen, siihen, että työtä ei koskaan voi ennalta täysin suunnitella. 


Omia kokeiluja katsellessani mietin, että nämä voisivat näyttää hienoilta koruina. Kokeilinkin tehdä näistä lasikapusseja, ja kyllä, ihanasti toimivat! Jokainen riipus on yksilöllinen pieni taideteos, jollaista toista samanlaista ei ole. Riipuspohja ja palloketju ovat nikkelitöntä korumetallia. Riipuksen halkaisija on 3,3 cm ja ketjun pituus 80 cm. Nämä kaksi löytyvät jo Koruna-puodista, käyhän kurkkaamassa!



Ihanaa, että kesä ja loma lähestyvät koko ajan! Ja nyt kun lomallakaan ei juuri voi matkustella, niin ehkäpä silloin voisi löytää enemmän aikaa omille taidejutuillekin... <3

-Leena



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti