keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Riipuksia helmistä ja hopeasta

Oi ihana kesä! Tämä kevät ja alkukesä on ollut täynnä ohjelmaa ja muutosta! Rakennusprojekti jatkuu nyt talon maalauksella sekä varasto- ja autotallirakennuksen suunnittelulla. Lisäksi vaihdoin työpaikkaa, ja vaikka se onkin äärimmäisen mielenkiintoista, vie uusiin asioihin perehtyminen taas ihan eri tavalla energiaa.


Mutta viime viikoksi pääsimme kuitenkin lomailemaan Rodokselle - ja kyllä olikin ihana reissu (siitäkin huolimatta että tytölle tuli korvatulehdus juuri ennen reissuun lähtöä, yhdeltä matkaseurueessamme varastettiin lompakko ja pojalle nousi kuume kotiin palatessamme)!



Ja sitten hiukan korujakin! :) Nämä suuremmat Päivä-riipukset sopivat täydellisesti kesään. Riipusten luonnonvalkoiset makeanvedenhelmet ovat kauniin epäsäännöllisen muotoiset. Kaksihelmisen riipuksen helmet ovat melko valkoiset, toisessa riipuksessa helmi on kellertävämmän kermanvärinen. Ai että pidän näistä helmistä, luonnonvalkoiset ja epäsäännölliset makeanvedenhelmet ovat yksi ehdoton suosikkini! Näille tein vähän suuremman hopearenkaan, jotta helmille olisi riittävästi tilaa. Rengas on tehty 2 mm hopealangasta.



Hopearenkaan strukturoitu pinta tuo siihen elävyyttä. Pienemmässä Yö-riipuksessa hopearengas on myös kevyesti patinoitu tummemmaksi. Aiemmin tekemäni Päivä ja Yö -riipukset löytyvät tästä postauksesta.


Aurinkoa, lämpöä ja ihanaa kesää kaikille!!!

-Leena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti