tiistai 28. maaliskuuta 2017

Uusia uusiokoruja

Ja taas valmistui uusiokoruja hopealusikoista! Tämänkertaiset korut on tehty aiemmin ystävänpäivän ruusurannekoruun käytettyjen lusikoiden pesistä. Näissä ruusulusikoissa on kauniin malliset, pienet ja pyöreät pesät. Muoto on oikein kaunis riipuksena ja korvakoruihin myös hyvän kokoinen.

lusikkakoru, uusiokoru, lusikkariipus, korvakorut, hopeakorvakorut

uusiokoru, lusikkakoru, lusikkariipus, hopeiset korvakorut

Riipus on kevyessä, sterlinghopeisessa papuketjussa. Korvakorut ovat tappimalliset, tapit on tehty 925 hopeasta. Koruissa on mattapinta. Olen niin tykästynyt mattapintaan, että voisin käsitellä mataksi vaikka kaikki korut... ;)

lusikkakoru, lusikkariipus, uusiokoru, hopeinen riipus

hopeakorvakorut, lusikkakorut, uusiokorut

10 kommenttia:

 1. Kääk, IHANAT! Jos käyttäisin hopeakoruja, voisin hyvinkin käyttää tämäntyylisiä! Kuitenkin heti ensimmäisellä vilkaisulla näistä tuli mieleen äitini, joka varmasti rakastuisi niihin. :D Siinä on kyllä lusikka todella nätissä muodossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nyt tiedät, mistä näitä koruja saa, jos tarvetta tulee ;) Tosi kiva kun kävit lukemassa ja kommentoimassa blogiani! :)

   Poista
 2. Upeat! Näissä yhdistyy jotenkin nyky skandi-tyyli ja Kalevalakorut.

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita koruja! Aivan ihastuttavat muodot ja tuo mattapinta ♥ Nämä muuttivat täysin käsitykseni lusikkakoruista, sillä olen tähän asti nähnyt vain sellaisia koukeroisia, koristeellisia muodoiltaan eivätkä ne iske minuun oikein millään... Taitava olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onpa kiva kuulla, että näiden korujen muotokieli miellyttää! Itse en myöskään aluksi innostunut lusikkakoruista, mutta jäin kyllä sitten heti koukkuun, kun ensimmäisen tein. :)

   Poista
 4. Upeita! Mulle tuli mieleen, että noista korviksista sais tehtyä sellasen leppäkertun, joku kivi alle ja siihen päälle irtosiivet. 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulle tuli myös leppäkerttu mieleen noista korviksista ja suunnittelinkin jo leppäkertturiipusta! :D

   Poista
 5. Näistä tykkään! Isot riipukset ovat minun mieleeni ja näissä yhdistyy persoonallisuus ja kaunis yksinkertaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä riipus on myös yksi omista suosikeistani. :)

   Poista