sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Koru vauvalle helmistä ja hopeasta

Tammikuussa jatkui jo ennen joulua alkanut kaappien siivous. Olen kaivellut vanhoja käsityötarvikkeita ja -materiaaleja, myynyt niitä käsityökirppiksillä ja ostanut tietysti jotain uuttakin tilalle. Kyllä sitä kaikenlaista on tullutkin säästettyä! Käsityönopettajaksi opiskellessani jemmasin kaappeihin kaiken, mitä vain voi kuvitella tarvitsevansa, mutta nyt toisenlaiseen työhön siirryttyäni on pakko todeta, että kaikkea ei enää tarvitse eikä tule käytettyä. Samalla haikein mielin siivosin työpöytäni; se kun on tähän asti ollut lastenhuoneessa, joka nyt tarvitaan kokonaan lasten käyttöön. No, aika aikaansa kutakin. Työpiste siirtyy nyt kodinhoitohuoneeseen vähän tiiviimpään muotoon. :)

Siivousurakan katkaisi onneksi tämä ihana tilaustyö. Sain suunnitella ja tehdä kahdelle tyttövauvalle lahjaksi kaulakorut.

makeanvedenhelmet, koru vauvalle

Kaulakoruissa on pieniä hopealangalla linkitettyjä valkoisia makeanvedenhelmiä ja hopeaketjua. Riipuksena on ihanan herkkä ruusukvartsi ja kirkas kristallibicone. Lukossa on pieni sydänlaatta, johon voi kaivertaa lapsen nimen ja syntymäpäivän.

koru vauvalle, vauvakoru, makeanvedenhelmet

koru vauvalle, vauvakoru, makeanvedenhelmet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti