maanantai 21. marraskuuta 2016

Pari korua

Kylläpä päivät ja viikot kuluvat, eikä mitään valmista meinaa tulla. Työn alla ja varsinkin suunnitteilla on kyllä paljonkin, ja toivottavasti ne valmistuvat vielä ennen joulua! Nyt on kyllä myös pakko myöntää, että omille harrastuksille on ollut viime aikoina hyvin vähän energiaa, kun meillä edelleen ollaan jatkuvasti flunssassa ja vauva nukkuu yöt melkoisen huonosti. Nyt tosin muutama hyvä yö jo takana; jospa se siitä lähtisi vähitellen paranemaan...

Mutta tässä kuitenkin viimeisimmät tuotokset korurintamalta. :) Lasikapussikoru on kuvioitu pronssinsävyisillä ja mustalla kynsilakalla. Ketjuna on hopeoitu palloketju.

kynsilakkariipus, kynsilakkakoru

Kolmerivinen rannekoru on tehty makeanvedenhelmistä. Helmet on melkoisen epäsäännöllisen muotoisia ja kooltaan noin 5-8 mm. Epäsäännöllinen muoto sekä vaihteleva koko ja väri tuovat koruun hauskaa ilmettä. Lukkona on sterlinghopeinen salpalukko ja koristeena pieni sydänriipus, johon voi halutessaan kaiverruttaa vaikkapa nimen.rannekoru, makeanvedenhelmet, salpalukkoEi kommentteja:

Lähetä kommentti