tiistai 20. lokakuuta 2015

Loppukesän hempeydet

Viimeisinä lämpiminä loppukesän päivinä valmistui hempeitä helmikoruja. Kaulakorussa on käytetty kirkkaita särölasihelmiä, siemenhelmiä, mauve-sävyisiä makeanvedenhelmiä sekä hopeisia välihelmiä. Riipuksena on foliolasisydän. Tästä tuli kyllä niin hempeä, että en taida itse tätä osata käyttääkään.



Myöhemmin kaulakoru sai kuitenkin kaverikseen vielä rannekorun ja pienet roikkuvat korvakorut.



Lilansävyinen rannekoru ja korvakorut olivat lahjaksi menevä tilaustyö. Materiaaleina näissä on käytetty helmiäislasihelmiä ja sileitä lasihelmiä, kristallibiconeja, siemenhelmiä sekä sterlinghopeisia välihelmiä. Koruosat ovat sterlinghopeaa.





Jo aiemmin kesällä valmistui tämä korusetti. Korussa on käytetty samoja liloja helmiäislasihelmiä kuin edellisessä setissä. Lisäksi tässä on kirkkaita lasihelmiä ja riipuksessa yksi isompi purppuranvärinen helmiäislasihelmi. Helmet on yhdistetty poikkeuksellisesti hopeoidulla kuparilangalla ja muutkin korun osat ovat hopeoituja. Tämä koru on hyvä muistutus siitä, miksi en käytä koruissani yleensä hopeoituja osia. Korut olivat jo ehtineet tummua, eikä hopeoituja saa puhdistettua hopeoinnin siitä kärsimättä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti