keskiviikko 9. elokuuta 2017

Kesän koruja ja blogin uudistusta

Niin se elokuu on jo kohta puolessa välissä ja lomat vietetty. Korupaja alkaa siis vähitellen palailla lomalta. Myös toinen "lomani" on nyt ohitse, sillä palasin tämän viikon alusta hoitovapaalta päivätyöhön. Yksi aika on nyt takana, ja odotan uutta innolla, mutta samaan aikaan jännityksellä.

Koruilut saivat kesäajan olla vähemmällä, mutta blogin uudistusta sain jo alulle. Blogin ulkoasu hieman uudistui ja se sai uudet välilehdet. Ensimmäisellä välilehdellä on tietoa korujeni materiaaleista sekä hoito-ohjeita, toinen on korugalleria-sivu, mistä löytyy otos tekemistäni koruista. Ja uudistustyön on tarkoitus vielä vähän jatkuakin. Kesän koruina valmistui - tällä kertaa ihan itselle - uudet korvikset ja riipus. Koska itse en osaa käyttää suuria koruja, niin nyt valmistui aika pientä ja siroa. Tappimalliset korvakorut taotuista hopearenkaista sekä hopealusikan pesästä sahattu riipus.

hopeakorvakorut, taotut hopearenkaat

lusikkariipus, lusikkakorut, hopeariipus, uusiokorut

Tauon jälkeen uusia koruajatuksia olisi vaikka kuinka paljon! Ja kun postikin toi vielä paketin, jossa oli uusia työkaluja... kuten nämä ihanat, pienet satiinilaikat. :)

Satiinilaikat

Ja pitihän niitä heti päästä testaamaan. Hopealusikan pesästä työstetyt Pala-korvakorut, jotka olin jo hionut ja kiillottanut, saivat nyt mattapinnan. Tykkään! :)

hopeakorvakorut, hopeiset korvakorut, lusikkakorut, uusiokorut, satiinipinta

2 kommenttia:

  1. Hei, miten sait korviksiin mattapinnan? Näyttää tosi kivalta? Yritin joskus itsekin, enkä onnistunut yhtä hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein mattapinnan porakoneeseen kiinnitettävällä satiinilaikalla. Laikan karkeus taisi olla hieno. Onnistui aika helposti. :)

      Poista