sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Auringonsäteitä

Tänä viikonloppuna aurinko paistoi ihanasti ja ilmassa oli jo keväistä tuntua. Ja auringonsäteitä on myös näissä upeissa sitriineissä! Näiden nugettimallisten sitriinien väri on vaihtelevan keltainen ja muoto epäsymmetrinen. Kivet ovat kauniita punottujen hopeaketjujen kanssa.

Ensimmäisessä korussa linkitetyt sitriininugetit on yhdistetty millisestä hopealangasta punottuun Shaggy Loops -ketjuun.

sitriini, hopeaketju, Shaggy Loops

sitriini, hopeaketju, Shaggy Loops, rannekoru


Toisessa rannekorussa on vaaleankeltaisten sitriinien seurana tynnyriketjua. Myös tämä ketju on punottu 1 mm hopealangasta.

sitriini, tynnyriketju, hopeaketju

sitriini, tynnyriketju, rannekoru, hopeaketju


Orkidea-rannekoru olikin esittelyssä jo aiemmin Korunan facebook-sivulla. Korussa on hopeaa sekä kaunishohtoisia, luonnonvalkoisia makeanvedenhelmiä. Riipuksessa on makeanvedenhelmen lisäksi pienet kristallit, jotka tuovat koruun hiukan kimallusta.

makeanvedenhelmet, hopea, rannekoru

makeanvedenhelmet, hopea, rannekoru

Aurinkoista alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

  1. Kauniita koruja! Etenkin tuo alempi on mieleeni! Itse olen käyttänyt vuosia kultakoruja. Sain 11 vuotta sitten kultaisen Kalevalan lapsikorun ja se on "jämähtänyt" kaulaani. Vaihteeksi voisi kokeilla hopeaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse en taas ollenkaan osaa käyttää kultaisia koruja. Muutenkin kyllä enemmän tykkään tehdä kuin käyttää koruja. :)

      Poista
  2. Ihania koruja ja todella hyvät kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Haluaisin opetella kuvaamista enemmän, mutta aika ei vaan tällä hetkellä siihen riitä...

      Poista
  3. Kauniita, tykkään tuosta keltaisesta väristä! Muutenkin tuollainen luonnollisuus ja epäsymmetrisyys viehättää paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Itse myös pidän todella paljon epäsymmetrisistä kivistä, tuovat persoonallista ilmettä koruihin.

      Poista